Covidkyrkan

Efterspel till ”Corona möter Pesten” – Corona har ordet

Jo med pesten ur vägen vill jag bara säga att jag gläder mig åt alla covidtroende som gått med i min kyrka. Och jag vill tacka särskilt Rockefeller Foundation som tog fram planen ”Lock step” för tio år sedan. Den planen gjorde man för att kompisen till mig som dom kallade ”Svininfluensan” inte lyckades fullt ut. Sedan har Rockefellers lärjunge bedragaren Bill Gates, översteprästen Sankt Anthony Fauci och dödgrävaren tillika kommunisten Claus Schwab bara rullat ut förkunnelsen. Event201 var förbaskat bra. Där skolade man världens politiker och medier i hur de skulle agera. De köptes upp och gjorde som de blev tillsagda. Sankt Fauci hade försagt sig några år tidigare och menat att det här med munmasker var värdelöst för att skydda sig mot smitta. Det enda de var bra för var då man slipade golv eller höll på med kemikalier. Munmasken blev sedan min bästa reklam. Genom att klä alla i dessa masker så gick budskapet ut. ”Du ska vara rädd för andra inte ha några relationer och framför allt inte diskutera mig utan bara följa mig.”

Och tänk att på bara ett år så har jag lyckats orsaka så mycket rädsla på jorden att min kyrka är överfull. Och bäst av allt jag har fått familjer, släkt och vänner att vända sig mot varandra. Är man inte covidtroende så är man ett hot mot de räddas hälsa. Ja hur tokigt det kan bli men jag kan inte låta bli att skratta. Jag vet att min tro beskrevs som rädslans kultur och nån svarade på det med ”Rädslans diktatur”. Det gillar jag för det är hela meningen med min kyrka. Folk ska vara så rädda att de inte vågar annat än lyda. På det sättet vinner mina giftinjektionerna så mycket intäkter att min kyrka kan ta över hela jorden. Ja det blir ju färre människor så de rika får mera plats och barn blir föräldralösa när injektionerna fått full verkan så då kan vi lätt skola dem till rätt tro. De som vägrat min medicin kommer att tvångsinjiceras eller låsas in.

Hur ska min kund Hydran då få arbetare tänker du. Du har väl hört talas om slavarbete men det mesta kommer ändå att göras av robotar. Poängen med ett sådant liv? Ja terroristerna elimineras, befolkningen minskar över hela världen och framför allt i de överfulla länderna, de övriga kontrollerar vi med vaccinpass och de rika får ett bättre klimat, och svängrummet, jag menar,… ingen behöver trängas längre. //BP

En kommentar på “Covidkyrkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s