Terroristen i helvetet

Terroristen Abdullah Hakim hade sprängt en buss med 20 människor mest kvinnor och barn i luften.

Han förväntade sig nu den utlovade belöningen, himmelriket, 99 jungfruer och flödande vin. Allt det som var förbjudet i livet på jorden.

Men porten var väldigt mörk och en het låga svedde hans hår. Innanför stod en bila som verkade så vass i klingan att spetsen speglade honom. Vid den bredbladiga yxan stod en liten bredaxlad djävul och höll i skaftet.

En annan djävul, en djinn i ormens skepnad, dök upp bakom Abdullah och gav terroristen en hård pisksnärt i baken med sin kraftiga svans så Abdullah flög fram till bilan. Där hölls han fast av ett gäng smådjävlar. Abdullah försökte skrika och göra motstånd men inte ett ljud kom över hans läppar.

En film tonades upp framför honom och frammanades hans sista dag i livet, då han klev på bussen och satte sig bland dess oskyldiga människor, barn, ungdomar, mogna kvinnor och några äldre män. Han fick sitta med i bussen och se hur de alla sprängdes i luften och han såg kroppsdelar och blod flyga åt alla håll. Några överlevde men saknade armar och ben.

Nu var det Abdullahs tur att gå genom samma sak. Först fick han uppleva sin kropp som hel igen. Djävulen vid bilan lyfte yxan. Fingrarna höggs av sedan lederna, bit för bit. Öga för öga, tand för tand, finger för finger. Man höll på och kapa honom i bitar för varje kvinna och barn han sprängt. Utan tår och fingrar återstod nu att kapa handen, leden till armbågen och så vidare. Det blev inte mycket kvar.

En annan liten djävul rullade fram en trävagn, placerade Abdullah på den och rullade in honom i en grotta. Den nya djävulen väste fram:

-”Här i helvetet råder sharialag. Det är det som är helvetet.”

Abdullah försökte urskilja vad som fanns där i mörkret. Han hörde mumlande på hebreiska och han kände igen några amerikaners bräkiga engelska.

Närmast sig hade han dem han avskydde mest, judar och amerikanare!

– ”Hur hade de hamnat där”

Djävulen väste till svar:

– ”Här hamnar de som lemlästat kvinnor och barn.”

Så rullade något fram som såg ut som en fotboll. Abdullah såg att det var ett huvud men utan ögon och näsa. Abbdullah undrade vem det var och fick svaret ”Hitler”.

– ”Han har sparkats runt här nere i snart 70 år nu.”

– ”Homosexuella då”?

Undrade Abdullah.

– ”Himlen”

fick han till svar.

– ”Varför då?”

undrade Abdullah.

– ”De har inte gjort nån människa nått ont”

blev det enkla svaret.

– ”Hur länge blir jag här?”

frågade Abdullah. För första gången skrattade alla.

Text av:

Börje Peratt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s